【懶理是非】吳雨霏美國晒平胸 楊愛瑾否認反目︰永遠係好朋友
2017年06月30日07:00

已經解散嘅女子組合Cookies,是非仍然多多,早排吳雨霏(Kary)疑似被楊愛瑾(Miki)揭發小產後,好姊妹友情不再,連Kary月初31歲生日,佢同鄧麗欣(Stephy)同區文詩(Angela)一齊食飯,偏偏就冇咗Miki;而Angela日前亦喺IG貼出飯局相,入面有Stephy、Miki,但Kary就「無晒影」,繼續「三缺一」!

不過Kary一於少理,日前推出新歌《Come With Me》嘅佢,唔止喺MV著上透視上衣跳舞,呢日佢仲放咗幾張喺美國,著黑色比堅尼影嘅相,大晒平胸同長腿,非常sexy!

至於Miki呢?星期四佢產後首次現身活動,被問到同吳雨霏之間嘅關係,佢話:「我用心對朋友,大家識咗15年,我永遠都當佢係我好朋友。」咁點解唔去Kary生日飯局?佢話:「我哋各有各忙,大家有聯絡,只不過冇見面。」

視頻精選
更多新聞