【合作!?】對住農夫只係識笑 GEM:十一月試下
2018年03月15日15:42

G.E.M.鄧紫棋除了唱歌之外,亦有主持自己的網上節目《卡拉O棋》!節目之前請過黃明志、林欣彤,最新一集就邀請了組合農夫。不過面對轉數超快的農夫,G.E.M.明顯招架不住,被農夫反客為主,只是不停的笑!

農夫玩遊戲被罰都可以輕鬆過關,片中他們被罰要餅乾放額頭唔用手食,C君就把餅乾放陸永額頭去食。陸永:「你直頭當係食家燕姐額頭嗰粒,我平時都係咁咬!」C君神回覆:「我有時問佢有冇奶點添呀!哈哈!」

GEM鄧紫棋:我用秒拍拍了一段精彩視頻分享給大家!! via@GEM鄧紫棋 -- GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

節目中,農夫又邀請G.E.M.合作出歌,G.E.M.爽快應承!豈料C君話:「你唔驚我哋拖累你事業咩?」他續說:「我哋featuring過好多好紅嘅歌手,有王菀之、方大同、王浩信、詹瑞文,但係嗰啲歌全部冇人識㗎!唯一幫到一個人令佢廣為人知,嗰個就係麥玲玲,但係佢係冇任何音樂作品㗎!」陸永補多句:「如果你作為一個歌手,夠膽同我哋合作,你要有一個已經係唔使撈嘅心態!哈哈!」C君再話:「正正係因為你得,所以我哋可以摧毀你!歡迎你加入『樂壇毒藥』嘅一份子!」

不過講笑還講笑,阿G.E.M.講咗「不如十一月試下」,唔通佢哋到時真係會出歌?

GEM鄧紫棋:聽說我很快又能來馬來西亞吃東西了!6月30日Queen of Hearts檳城站見!
[二哈]拍照必須繼續旁若無人
[二哈]讓世界看到Queen的厚臉皮
[二哈]到底是去旅遊還是開演唱會
[二哈]吃那麼多演唱會服裝還穿得下嗎

G.E.M. Queen of Hearts世界巡迴演唱會
馬來西亞檳城站
日期:6月30日 8pm
地點:Spice Arena Penang -- GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

From:微博/GEM鄧紫棋

DJTommy-FakeAlien:一年之計在於春,十年大計在於此,TG 最強大腦功能發揮得極至
#tgmanagement #djtommywork #famahk #自在極意功 #hkig http://t.cn/REmQ1rE ​ -- DJTommy-FakeAlien

From:微博/DJTommy-FakeAlien

更多新聞