【回應煲新聞】唐詩詠被稱「唐姨」感親切 盼不再提洪永城
2018年04月25日07:00

唐詩詠同曹星如、郭偉亮(Eric Kwok)出席推介健康飲食發佈會,日前詩詠因為被指經常提及洪永城,自己煲新聞,同網民激辯,佢回應此事時表示自己冇嬲,稱自己一向鍾意同網民直接交流。佢又指每個人被誤會都會唔舒服,世界有人會明白佢,亦有人會唔明白,所以會包容誤解自己嘅人。

講到被網民嗌做「唐姨」,佢笑言唔會唔開心,又指佢姪女都係叫佢姨姨,呼籲大家如果想親切啲,不妨都叫佢姨姨!

至於以後仲提唔提洪永城,詩詠就話要講嘅一早講晒,希望大家都唔好提!

港劇辣評社:TVB視后#唐詩詠# 因為在新劇#棟仁的時光# 被批演技不佳,所以引髮網友罷看風潮!近日,因為唐詩詠在宣傳之際提及前度男友#洪永城# 再次遭網友炮轟,質疑她不斷炒作複合新聞!
隨後唐詩詠予以反擊,批評網友是非不分。不過網友曬出多篇娛樂新聞,令她沒有正面回應。 ​ -- 港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

From:微博/港劇辣評社

魔方全媒:@唐詩詠Natalie 出席餐廳發佈活動,最近不停做運動的她透露自己工作比較忙。但是也不能停下不運動,堅持每週三天運動。 ​ -- 魔方全媒

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

From:微博/魔方全媒

香港新浪娛樂:【被撞破即揸車走人? 否認同洪永城復合 唐詩詠:只係簡單嘅聚會】@唐詩詠Natalie 和@Tony洪永城 喺上年5月同時在IG宣佈分手,當時有傳佢哋因為喺婚期上冇共識,最後選擇和平分手。不過近日有傳媒影到佢哋約會,但撞破後詩詠.... (按鏈接看完整文章)http://t.cn/RQ2orkG ​ -- 香港新浪娛樂

From:微博/香港新浪娛樂

香港新浪娛樂:【【忘不了】唐詩詠洪永城鬼祟復合 18年愛火重燃?】上年5月@唐詩詠Natalie 與@Tony洪永城 被爆「分」訊,結束2年情!不過二人分手後仍是朋友,有保持聯絡,更屢傳復合消息。日前,就有報道指他們已經鬼祟復合,更被拍到在北角蜜會,報道指他們前後腳.....(按鏈接看完整文章)http://t.cn/RQzqL5C ​ -- 香港新浪娛樂

From:微博/香港新浪娛樂

From:微博/香港新浪娛樂

 

更多新聞