裝修 CHALLENGE 2018 特別邀請隊 – 17Media (裝修佬新聞)
2018年07月12日19:26
0
0

正所謂巾幗不讓鬚眉,今年裝修Challenge唔單止有一眾專業師傅們嚟參賽之外,仲有兩隊女子組準備爭奪各個遊戲嘅豐富獎品o架 ! 其中一隊就係大會指定直播平台17 Media 嘅 6位人氣主播喇。隊員分別有祖兒Joey、亞心nana、韓雪、小忌廉Creamy、小白Snow同埋 晞哥Heibee,唔好睇6位主播樣子甜美就以為佢哋得個樣噃,其實每位都好落力、好認真咁玩遊戲架!玩遊戲之前當然唔少得喺裝修佬汽球前影番張合照啦。

左起: 晞哥Heibee、韓雪、亞心nana、小白Snow、祖兒Joey、小忌廉Creamy

遊戲開始之前,其中4位主播都換上大會提供嘅「戰鬥服」再懷住興奮嘅心情準備應戰喇 ! 喺幾個小遊戲裡面,相信最考起幾位靚靚主播嘅都應該非Game 3莫屬喇 ! 大家睇吓晞哥 Heibee同亞心 nana個樣幾咁苦惱~

0
0

0
0

玩遊戲之外,當然唔少得用17 app 同 fans互動一吓啦 !

0
0

0
0

最後裝修佬再次多謝17Media 嘅隊員嚟同大家見面,你哋令比賽現場生色不少,更加睇到在場男士熱血沸騰呢 ~ 希望下年裝修Challenge會再見到你哋啦 !

0
0

關於 17 Media

17 Media 於 2015 年在台灣成立,獲得A輪 1 千萬美元投資,2016 年更獲得亞洲最熱門交友平台 Paktor(拍拖)集團巨額投資,奠定17 Media 在華人直播市場的領導地位,為使用者提供豐富的原創內容與多元的影音互動,打造直新媒體世代。

17 Media 是一款操作簡單的直播App。明星藝人、各領域名人、網紅與素人進行直播、錄製節目以及分享生活點滴的應用程式與社交平台,讓全世界的人能夠及時觀看並參與互動,目前全球已超過 3300 萬註冊。17 Media 除了將維持現有的豐富內容產出之外,也致力於鞏固與合作夥伴的關係,並不斷強化該平台的內容與質量,積極擴張海外市場、培養團隊人才。目前在台灣、香港、日本、新加坡、馬來西亞、韓國及印尼設有辦公室。

原文連結:

裝修 CHALLENGE 2018 特別邀請隊 – 17Media (裝修佬新聞)

相關文章:

裝修 CHALLENGE 2018 特別邀請隊 – 17Media (裝修佬新聞)

裝修佬

致力於令香港沒有麻煩/爛尾的裝修。為實現這個使命,全體裝修佬成員不斷努力,推動裝修、建材、家居市場的規範化,改變著數千萬家庭的裝修方式和置家理念,為用戶創造卓越的互聯網裝修體驗。

更多新聞