【專訪】大馬女神Miko Wong處女寫真挑戰全祼:睇返有啲尷尬!
2018年08月06日15:03

如看不到 請到Youku觀看

來自馬來西亞的Miko Wong(黃潔琪)是林明禎的「同鄉」,同樣有索爆身形加甜美笑容!今個月她推出處女寫真書《MIKO純。潔琪》,側胸、南半球,甚至全祼,尺度大解放!

走光邊緣

處女本寫真集《MIKO純。潔琪》又有真空又有全裸,問到Miko影的時候會否尷尬,她笑說:「影嘅時間唔會尷尬,反而之後睇返啲相自己有尷尬一下。因為好多相都係接近走光邊緣,影嘅時候要小心,有啲相尺度比較大,要黐膠紙喺重要部位。」

最深刻全祼

今次寫真挑戰性感尺度,問到Miko會否想再出下一本時,她笑說如果再出要挑戰不一樣的主題:「今次性感,下次可能係旅遊或者其他。」而她在寫真集中最深刻的就是其全祼的造型:「因為係挑戰自己尺度,而且喺浴缸影,因為用泡泡遮住重要部位,但泡泡係會消,好緊張!因為邊影泡泡就愈來愈少。」

大馬廣東話!Miko教大家香港人都唔識嘅廣東話!

如看不到 請到Youku觀看

更多新聞