陳展鵬 單文柔囡囡半歲喇!「小豬比」加冕做香港小姐
2019年09月26日12:12

陳展鵬與單文柔的女兒「小豬比」轉眼間已半歲!單文柔日前為她舉行小型生日會,邀請好姐妹劉穎鏇、鍾晴及魏韵芝齊齊跟「小豬比」慶祝,見「小豬比」一身Pink Lady打扮,十分可愛!

From:微博/陳展鵬-好鵬友大本營

From:微博/陳展鵬-好鵬友大本營

之後,單文柔又上載「小豬比」戴上迷你港姐后冠及拿著小權杖加冕的照片,看來「小豬比」長大後,可以跟媽咪一樣參選港姐呢!

From:微博/陳展鵬-好鵬友大本營

From:微博/陳展鵬-好鵬友大本營

嬋寶寶315:#單文柔[超話]# ❤️今晚夫妻檔出席2019香港小姐競選,不知道有沒有想起當時和陳生的點點滴滴 ​ -- 嬋寶寶315

From:微博/嬋寶寶315

香港TVB資訊台:28樓天台追賊 陳展鵬半天吊腳震

藝人陳展鵬與黃智賢為TVB劇《逆天奇案》開工,拍攝天台捉賊戲,陳展鵬要吊威吔于樓高28層的天台追逐,雖然做足安全措施,但見他都有些膽怯,事後,展鵬接受訪問,亦承認「驚驚哋」,他謂:「年紀大畏高,雖然試過系安全嘅,始終喺28樓邊緣太高。(是否已為人父錫身?)唔會,都想突破嚇,但發覺自己體能冇以前咁好,要操Fit啲,鞭策自己勤力啲。」

早前他公開一段為B女剪臍帶的片,展鵬表示剪的時候整到BB:「初初好驚,唔知點剪,又怕整親BB會痛。(想追B再剪多次?)冇咁快。」他還笑言女兒比較慢熱:「佢需要多啲互動,依家已經認得我,但想佢叫媽咪先。」問到單文柔何時復出?他指二人結婚未足兩年,身份已轉變,太太又忙於適應湊BB,分身不下,大可暫時做KOL。

黃智賢對於陳煒被指與男友同居試婚,他覺得是正常情侶發展的階段:「冇問過佢,唔想似八公咁,我哋有見面嘅,覺得佢好開心,佢系冠軍中嘅冠軍,人靚心情又靚。(做定人情?)隨時Ready。」 -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/娛樂探班

From:微博/娛樂探班

 

更多新聞