【又闖禍?】張致恒老婆雯雯澄清夫妻感情冇問題:人係會改變嘅
2019年11月04日07:00

張致恒(Steven)今年7月突然宣布與粉絲雯雯的兒子「天寶」已出世,即被揭一腳踏五船,陷桃色風波令形象破產,無緣登上紅館開唱!幸雯雯對Steven不離不棄,兩人不時在社交網曬幸福,更於9月時舉行婚禮。

不過雯雯日前在網上上載了一段黑底白字,表示「有啲嘢如果失望左(咗),就冇可能再彌補到,亦冇可能再返轉頭。」令人猜測是否Steven又闖禍!

但昨日雯雯在Instagram再分享與Steven的溫馨合照,澄清夫妻關係無問題︰「收到好多認識同唔認識既人inbox同msg我...多謝大家關心!其實我尋日story只係聽完朋友分享佢故事,之後有感而發所以打出黎。我同我老公感情冇問題,我地好好,佢宜家好努力為家庭而去改變。佢好努力唔同方面既工作,亦每日除左工作就係照顧小朋友。」

「我身體唔好,佢工作完,凌晨都係佢照顧bb。我係度只係想講唔係一個人衰過就永遠都係衰既!人係會改變既。希望下次我開post講好消息既時候...大家到時會係替我開心同祝福我既msg😉。再一次感謝大家對我的關心❤️!」

From:微博/會火

From:微博/會火

From:微博/星綜屏影

From:微博/星綜屏影

 

更多新聞