【露股?】與丁子朗挑戰相撲手 森美失守走光
2019年11月27日07:00

無綫節目《森美旅行團》昨晚播出森美及丁子朗嘗試相撲的片段,兩人換上相撲裝束,僅在下身包上布條,造型非常少布。雖然他們大擺甫士騷肌肉,無奈「睇得唔打得」,面對專業的相撲手,實在有肌肉也無用武之地。

森美與丁子朗慘遭相撲手單手秤起,整個人離地,甚是狼狽。森美的屁股更對正鏡頭,被加上大大個「禁」字遮掩,疑似走光!丁子朗留言:「『今晚繼續!』終於來到引頸以待的相撲項目!睇第一張相,以為好型。點知第二張相,立即破功 #森美旅行團」有網民大讚森美的屁股線條優美,亦有人提議收視衝破30點便要公開無碼相,移除「禁」字!

Karl_Ting丁子朗:November 26
/
「今晚繼續!」
終於來到引頸以待的相撲項目!
睇第一張相,
以為好型。
點知第二張相,
立即破功🤦🏽‍♂️
#森美旅行團 ​ -- Karl_Ting丁子朗

From:微博/Karl_Ting丁子朗

From:微博/Karl_Ting丁子朗

TVB官方微博:【森美旅行團】食買玩連梁朝偉都去嘅潮點?
【森美旅行團】第三輯繼續組團帶大家去日本玩!今次唔只帶大家去梁朝偉都去嘅潮點,仲有相撲手?仲去埋特式女僕cafe?呢個旅行團唔使俾錢坐喺電視前面就去到!咁著數,記得今晚10:30睇【森美旅行團】!
森美旅行團|星期一至五 晚上10:30| -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

 

更多新聞