【相夫教子】《律政新人王2》當年27歲!官恩娜避答會否復出
2019年12月27日13:07

無綫最近深宵重播劇集《律政新人王2》,當年27歲的官恩娜(Ella)表示次次重播都會被嚇親,亦知道有好多粉絲想再聽她唱歌,Ella回覆多謝大家多年來支持,但就避答會否復出,粉絲唯有希望有日她真的會重出樂壇!

Ella婚後專心相夫教子,自誕下一對子女BéBé G及BéBé A後,除在IG報告近況之外,已甚少出席公開活動。

From:微博/毛毛蟲0213

From:微博/毛毛蟲0213

From:微博/毛毛蟲0213

婚後誕下一對仔女,官恩娜樣貌身材仍然Keep得好好,要復出亦沒有難度!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

啱啱睇完《The Subtle Art Of Not Giving A Fxck》,呢本書教你認淸楚乜嘢係你生命中真正對你重要嘅,對於我,家庭永遠係第一!做左媽媽之後,好多人問我係咪冇咗自己, 我唔覺得, 因為我永遠都會係自己!只係一個唔同階段嘅自己!現在我好享受同小朋友一齊成長嘅每分每秒! 同妹妹帶住一式一樣嘅matching手鏈, 就好似將呢種感覺進一步提升! 我嗰條刻住佢同哥哥嘅initial,妹妹嗰條就刻着佢自己嘅中文名,份外有意思!@myykjewels #myykjewels #老公最知道送乜嘢比我 #Matching控 #母女同心其利斷金 #手工好啱晒BB唔刮手 #終於搵到BB啱帶嘅手鍊

ekMaurellet 官恩娜(@koonella)分享的貼文 於 張貼

 

更多新聞