【全靠R水吹】陳柏宇成功預留口罩 為囡囡消毒家居
2020年01月30日07:00

陳柏宇(Jason)現身電視城錄影《勁金歌曲》,講到抗疫對策,他表示開完工回家後會消毒,以免囡囡受感染。不過他坦言現在已經買不到普通洗手液,遍尋不獲。

Jason慶幸自己暫時未有口罩短缺問題,因為以前跟藥房店員吹水而變熟絡,對方為他預留了兩盒口罩。

Jason又表示現在外出主要都是去吃飯,但偏偏在最高危的地方,大家要脫下口罩進食,對此情況感到諷刺。

微博香港娛樂:【【1+1+1】對囡囡爆喊無力招架!陳柏宇激讚符曉薇:真係XX嚟!】歌手 @陳柏宇JasonChan 同太太符曉薇(Leanne)自去年榮升做爸爸媽媽之後,經常都曬愛女Abigail嘅相到社交網站,不少網民都大讚囡囡可愛。呢日,佢哋上@車婉婉Steffi 主持嘅節目《1+1+1》,陳柏宇仲對住老婆講心底話......(按鏈接看完整文章)http://t.cn/EIXWFV2 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

更多新聞