【十八年後的終極告白】下苦工無白費!陳山聰開播即晒朱古力肌
2020年04月21日08:36

由陳山聰、黃智雯、譚俊彥、何遠東等演出的TVB新劇《十八年後的終極告白》昨日首播,劇集開首以一樁少年集體殺人案的回憶展開,氣氛詭異緊張!

而第一集已經甚有睇頭,陳山聰與何啟南於劇中飾演黑社會,二人在擂台打拳時都晒出Fit爆身型,山聰更露出一排令人羨慕的「朱古力」腹肌,據知二人都下了不少「苦」工,戒油、鹽、糖之餘,山聰更戒埋水,身上可謂「零」脂肪!

陳山聰:今晚首播大家喜歡嗎?🤘🏿🌈😎 #十八年後的終極告白 #一哥 #首播 #感謝支持🙏🏿 http://t.cn/A6wHteJw ​ -- 陳山聰

From:微博/陳山聰

TVB官方微博:【十八年後的終極告白】精華 埋藏十八年的秘密意外暴露

十八年前林朗生譚俊彥、沈敬一陳山聰、謝家富何遠東等七位屋邨少年同古惑仔喪屍林浩文發生爭執,一日失手將對方殺死,七人將喪屍埋葬然後互相保守秘密,但因為呢一件事大家互相懷疑,漸行漸遠。十八年後因為一單意外,喪屍屍體被意外發現,十 -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

TVB官方微博:【娛樂新聞台】十八年後的終極告白製作花絮
【十八年後的終極告白】今晚9點半就會喺翡翠台播出喇!喺劇集首播之前首先睇咗足本幕後花絮先!到底譚俊彥、陳山聰、何遠東同林師傑邊個先係真凶呢?兄弟情同愛情交織喺一齊,黃智雯同楊秀惠嘅出現又會令【十八年後的終極告白】出現咩嘅變動呢?
#娛樂新 -- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

From:微博/尉遲龍炎的小流螢

From:微博/尉遲龍炎的小流螢

From:微博/陳山聰

視頻精選
更多新聞