【狀態大勇】疫情下有工開!苟芸慧最煩未能飛加拿大見屋企人
2020年04月23日21:52

因新冠疫情,不少藝人近乎零工作,但苟芸慧日前就好好彩,疫情下有工開!苟姑娘狀態大勇,即使拍足12小時仍未見疲態!苟姑娘期間要以多個造型上陣,無論是住家look或是女強人造型,都相當亮麗!

不過她自言也受影響:「的確好多工作延期,有些延至年底,但都要睇到時情況,如果疫情仲係咁嚴重,可能年底都未必做到,不過呢啲事大家都經歷緊,對我嚟講,等待嘅嘢可能係更美好,唔需要咁心急,或者都係一個好經歷,可以畀我喺屋企多啲休息,諗諗之後嘅路點行。」而苟芸慧認為疫情對她最大的影響,是未能飛返加拿大見屋企人。

凱藝國際:#苟芸慧[超話]# 送上一波@苟芸慧ChristineKuo 新廣告拍攝的幕後花絮圖[羞嗒嗒]一如既往的溫文爾雅,姐姐太美了~ ​ -- 凱藝國際

From:微博/凱藝國際

From:微博/凱藝國際

From:微博/凱藝國際

From:微博/凱藝國際

難得在疫情下開工拍廣告,苟芸慧表現雀躍,高呼感恩,問到出門拍攝可有做足防疫措施?苟姑娘即沒好氣表示:「我老公(陸漢洋)超級緊張,反而我就隨遇而安,我覺得大家戴口罩、量體溫等,已經好安全,但我老公就緊張到會買啲垃圾袋嚟笠晒啲櫈、鋪晒啲枱,搞到好唔方便,我明白佢嘅出發點為我好,但有時似乎過分緊張吧。」

From:微博/凱藝國際

From:微博/凱藝國際

苟芸慧ChristineKuo:#今日份好心情#光照著我~ 感恩我所經歷的事,令我感覺到神一直與我同行,在我生命中默默地保護我,令我不受傷害。抱歉我之前看不到...沒有好好珍惜,往後的路要好好跟著走~
感受生活中的小確幸🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
http://t.cn/A6Z2Gc1l ​ -- 苟芸慧ChristineKuo

From:微博/苟芸慧ChristineKuo

視頻精選
更多新聞