【避談陳家樂】連詩雅每晚追討論區留言 不介意被指醜樣
2020年06月24日07:00

連詩雅(Shiga)現身電台宣傳劇集《那些我愛過的人》和主題曲《小謊言》。第一次擔正的她非常緊張收視成績,每晚在討論區看網民留言:「好擔心啲人日日見到我會想打爆部電視機。」對於有網民指她「醜樣」,她大方坦認自己不特別靚,只是靠化妝師。提到緋聞男友陳家樂也有追劇,Shiga繼續避談,笑言對方讚的是劇不是她,又指自己比較留意大眾的意見,不過身邊多人支持也很開心。

本月29日生日的Shiga日前提早與黃翠如、陳自瑤慶祝,非常喜歡黃翠如特別訂製的蛋糕,無糖、無麩質、低碳水化合物,相當適合注重健康的Shiga。至於生日當天Shiga透露要開工,拒透露會否與陳家樂約會。

可樂生活Color:【連詩雅談陳家樂即刻怕丑?】
最近TVB熱播緊《#那些我愛過的人#》,其中嘅主演#連詩雅#話題度猛升,同一時間佢都同男星#陳家樂#傳緊緋聞!據知佢哋之前一齊拍旅遊節目撻著,已經暗交一排。連詩雅被問及陳家樂會唔會收睇佢套劇,佢就話:「我好多朋友都有睇呀。如果朋友有時間會叫佢哋睇,如果冇時間都明嘅。」而陳家樂嘅新戲《死因無可疑》準備要上,電影中陳家樂會同#湯怡#有好激烈嘅床上戲,連詩雅被問及介唔介意,佢即笑:「唔識答。」 -- 可樂生活Color

From:微博/可樂生活Color

From:微博/可樂生活Color

From:微博/可樂生活Color

From:微博/可樂生活Color

 

更多新聞