【很想要吧】陳凱琳姊弟情深 貼心餵細佬食蛋糕
2020年12月22日07:00

陳凱琳的孖生弟弟早前新開設社交平台,身為家姐的她落力幫手宣傳,教弟弟與何呃like,又自貼泳裝照力撐,更默許弟弟隨時出賣她。

陳凱琳這天上載與弟弟的合照,貼心餵對方食蛋糕,實在姊弟情深:「咁大個仔仲要家姐餵你食嘢!見你平日都有家姐心,就請你食一件咁多啦!呢個蛋糕真係夠晒好玩!最啱同朋友,家人一齊分享~有得玩有得食,一個蛋糕仲有四款口味添! 祝大家冬至快樂,一家人團團圓圓!」

微博香港娛樂:【【【專家教路】龍鳳胎弟弟開設Ig帳號 @陳凱琳GC 即教三招「呃like」】】陳凱琳Ig帳號擁有逾66萬的followers,其龍鳳胎弟弟Derek,日前亦開了Ig帳號,陳凱琳就以「專家」身份教路,列出3大要點!她笑言自己身為家姐,一定要幫他「呃下like先」:「首先要知道:1.好多人都鍾意睇泳衣相(ok,搞掂)2.小動物或小朋友會比較受歡迎(ok,搞掂)3.隨時可以出賣自己家姐(ok,搞掂)講笑啫!」最後她呼籲大家支持其弟弟:「歡迎佢終於融入我哋2020年嘅世界啦!多謝FOLLOW NOW @derek_hcc」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/Chloe_CL

From:微博/娛圈十三妹

From:微博/娛圈十三妹

From:微博/娛圈十三妹

 

視頻精選
更多新聞