【真空上陣】林作幫裕美搽豐胸霜!?為宣傳更用埋一份
2021年01月03日22:10

前港姐麥明詩舊愛林作日前為宣傳豐胸產品,在社交網上載與女友裕美親自試用豐胸霜的短片,片中見裕美疑似真空上陣,林作更用手幫女友搽豐胸霜,為宣傳他更用埋一份,片段一出即有不少網民鬧爆他行為過火,好猥瑣!

From:

From:

香港TVB資訊台:林作疑幫裕美搽豐胸霜 網友鬧爆猥瑣!

向來鬼主意多多的林作日前為宣傳豐胸產品,在社交網上載與女友裕美親自試用豐胸霜的短片,片中所見疑似半裸的裕美露出白滑美背,未知有否做足安全措施,最激的是林作用手幫女友搽豐胸霜,行為大胆,之後他更用埋一份!

短片一出,大批網民即在網上瘋傳,亦有不少網民鬧爆他過火:「你系咪想激死老母?」、「行為好猥瑣」、「好心唔好再激你阿媽啦 」、「裕美胳肋底側邊啲肉有滾動跡像!」

對於網民抨擊其行為猥瑣,林作受訪時表示:「完全冇啰,呢啲視乎識唔識欣賞嘅啫,冇教壞細路,完全唔色情。(咁系咪真系搓女友胸?)其實系一場戲,但事前講畀人聽,就做唔到咁大嘅宣傳效果。(但網友話見到裕美啲肉有郁動喎?)邊有,系人有人郁,手有手郁,鏡頭有鏡頭郁,我系隔空冇掂到佢嘅。(作為律師咁做可觸及犯法?)梗系冇啦,如果有問題就唔會有幾萬人睇完都冇人檢舉,亦依然可以放喺網上繼續播啦。」

至於裕美則說「搓胸片」是其構思,不過沒有覺得猥瑣,更說:「如果覺得有問題就太保守啦,同外國嗰啲冇得比,講出嚟都畀人笑啦。」她又說雖然鏡頭中她是半裸,但其實非想像中般大胆,強調:「我只系露背啫,我前面有貼乳貼,有塊布遮住嘅,完全冇走光,我下身仲著咗西褲。(男友可會掂到你?)我點會咁益佢呀,佢一掂我就拍佢手。」 -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

微博香港娛樂:【【否認娶裕美】林作稱被同事整蠱 母親:如果是真,當沒有這個兒子】#林作# 與#裕美# 公開戀情半年,有報道指二人在2020年尾於男方的半山豪簽字結婚,身穿婚紗禮服的照片曝光!不過林作接受傳媒查詢時否認婚訊︰「是假的!這個是好笑的!我本來打算做一單講明是假的新聞,點知被下線捷足先登。大家都知道是『玩嘢』。我再澄清一下!」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

視頻精選
更多新聞