【情人節約方力申】張繼聰玩命送電單車 謝安琪冇車牌:真係好驚喜
2021年02月16日07:00

張繼聰平時經常騎電單車去兜風,想不到他竟然連情人節也夠撇下老婆謝安琪,相約方力申出車,又在社交平台連環貼出多張出車相,留言自嘲「藝高人膽大」。謝安琪也與張繼聰隔空互動,在每個帖文下逐一留言,大耍花槍之餘隱約滲透「酸味」:「感覺到你對電單車嘅愛」、「冇話啱唔啱嘅,人生最緊要開心,見到你兩個咁開心,我都感受到歡樂嘅氣氛」。

From:微博/VeritasSK

 

 

 

Alex方力申:凌晨3點幾醒咗瞓唔番,瞓得嗰3個幾鐘,咁興奮就係為咗今日情人節呢個約會,我等咗呢個機會4年喇!快樂!
我亦都祝大家情人節快樂。
特別鳴謝: @2013張繼聰
#happyvalentinesday##itsawonderfonglife#
-- Alex方力申

From:微博/Alex方力申

最「激進」的是,張繼聰竟然夠膽送一輛棍波電單車給謝安琪做情人節禮物,而謝安琪是沒有電單車牌,就算考也不打算考棍波,搞到她哭笑不得,要寫下長文為這份「禮物」賦予「意義」。網民笑指張繼聰「用心良苦」,同時為他「玩命」感到擔心!

 

 

 

視頻精選
更多新聞