【相識多年】終於見到楊茜堯1歲囡囡 陳敏之陳山聰大讚靚女
2021年05月19日07:00

羅子溢(前名羅仲謙)與楊茜堯(前名楊怡)去年四月榮升父母,話咁快囡囡小珍珠已經一歲,不過疫情關係,楊茜堯一直都甚少帶小珍珠去見朋友,希望好好保護她。

這天陳敏之、陳山聰終於有機會見到小珍珠,陳山聰更帶同老婆和囝囝Jaco,一家三口出席。喜歡小朋友的陳敏之大讚小珍珠靚女:「好開心呀!終於見到好姊妹一家同埋靚靚小珍珠,真係人見人愛長得美美的小公主」。

From:微博/Hannahtahim

兩人與楊茜堯相識多年,感情深厚,眼見現在大家都已生兒育女,陳敏之份外感觸:「我們這班一起長大的好友,而家個個都結婚生仔了。大家都有唔同嘅階段,現在應該是另一種幸福吧!下次我哋有小朋友聚會,小珍珠一定要一齊參加啊,很喜歡妳喔!」

From:微博/Hannahtahim

楊茜堯亦留言,指今次聚會多番改期,終於成功見面,更抱著陳山聰囝囝影相:「約了又約,約了又約,終於見面啦!我們這些父母都是長不大的孩子,希望孩子們長大後都要像我們一樣,繼續相親相愛😍😍😍 JacoBB好可愛😍敏豬EE,期待下次再帶我們好玩的地方」。

Hannahtahim:#楊怡[超話]##楊茜堯[超話]# 堯堯ig update~[抱一抱][抱一抱] ​ -- Hannahtahim

From:微博/Hannahtahim

 

視頻精選
更多新聞