【40歲生日】楊洛婷咀嘴唐詩詠 35度高溫挺孕肚沙灘開P
2021年05月20日07:00

楊洛婷日前40歲生日,與周家蔚及同樣剛踏入40歲的唐詩詠一起慶祝,兩位壽星女更Sweet爆咀嘴。

昨日趁著假期,楊洛婷佗著7個月孕肚約了張嘉兒,兩人帶同囡囡去沙灘。張嘉兒更秘密準備了蛋糕,突如其來的Beach party令楊洛婷相當驚喜。

由於假日加上酷熱天氣,沙灘滿是弄潮兒,張嘉兒坦言其實多人到想走,幸好小朋友仍然玩水玩得很開心,更大讚楊洛婷35度高溫下仍能佗著孕肚帶囡囡玩,非常厲害:「又一個挑戰,公眾假期,35度,走去海灘。好多人,好多車,好多遮。一到步(埗),其實都想走,不過一落水,小朋友就好開心。今次我哋仲幫Rabeea慶祝埋生日添,呢個大肚婆真係犀利,Happy 40th birthday」。楊洛婷也留言:「今朝一早起身喺沙灘慶祝生日真係好熱... 鬧呀! What a hot and sweet surprise!」

 

視頻精選
更多新聞