【首次與ERROR拍攝】鄭裕玲大讚:4隻嘢靚仔咗 網民盼再邀做電台嘉賓
2021年06月30日07:00

鄭裕玲(Do姐)一向與組合ERROR關係友好,曾不只一次邀請他們上電台節目做嘉賓,不過一起拍宣傳片,今次還是第一次。ERROR繼早前與古天樂、盧覓雪拍廣告後,今次有機會與Do姐合作,位位都是重量級人物,認真犀利!他們平時經常自稱「ERROR流NINJA」,這次名正言順扮忍者,其中肥仔及保錡更分別反串扮學生妹和女人,造型搞笑。

Do姐在社交平台上載與ERROR的合照,大讚他們比以前靚仔:「你哋4隻嘢最近好似靚仔咗! #係紅咗之後靚仔 #定係靚仔咗至紅」肥仔搞笑回覆:「Do姐我哋一出道都話我哋自己係靚仔嚟」Do姐又貼出肥仔的瞓覺相:「呢個肥仔好得意,一秒就瞓著,但下一秒醒咗又好精靈!」網民開心表示:「佢地真係掂完Do姐手就紅啦」,又留言希望Do姐再請 Error上電台做嘉賓。

 

視頻精選
更多新聞