【不離不棄】頸紋及雙下巴現形 唐詩詠:忠誠的朋友

2021年07月24日07:00

唐詩詠早前在社交平台分享短片,示範正常人和劇集女主角不同的「嬲樣」,不過在零濾鏡下,頸紋及雙下巴現形,有網民感嘆女神不再。

From:微博/娛樂lovelove2017

唐詩詠Natalie:頸紋 雙下巴
一直和我相處得不錯
我們一路走來不易
經歷了數不盡的高低起跌
感激他們的不離不棄
❤️忠誠的朋友❤️

I』m happy to be Me …….
🌹
#NT

http://t.cn/A6fmj6Io ​ -- 唐詩詠Natalie

From:微博/唐詩詠Natalie

From:微博/唐詩詠Natalie

From:微博/唐詩詠Natalie

 

 

詩詠似乎未有受影響,星期五更分享一張見到頸紋及雙下巴照片,稱是「忠誠的朋友」:「頸紋、雙下巴,一直和我相處得不錯,我們一路走來不易,經歷了數不盡的高低起跌,感激他們的不離不棄。 #忠誠的朋友I’m happy to be Me」

香港TVB資訊台:視後唐詩詠零濾鏡曝光真面目 雙下巴兼頸紋盡現!

視後唐詩詠(Natalie)當年入行拍《當四葉草碰上劍尖時》而為人所熟悉,不知不覺已事隔18年,佢亦由當年22歲嘅少女,變成依家視后級女神!現年40歲嘅佢近年不時被指樣貌「進化」,同當年出道嗰陣個樣有啲唔同,特別系佢個雙眼皮變得好明顯添!

佢日前喺網上曬咗片,示範普通人同劇集女主角嘅嬲樣差別,睇到佢落力擺出嬲嬲豬嘅表情,又拋曬眉眼,可謂交足曬戲,但系由於條片喺零濾鏡下拍攝,網民將個重點放咗喺佢條頸度,睇到佢頸紋盡現,並而且有雙下巴,真系有啲走樣,令到網民都好驚訝,留言話「女神可否不要老」,仲話唔知系咪單身嘅佢太過Dry,嗌佢快啲搵番個伴,希望有愛情滋潤可以極速「回春」,而亦有網友就留言力撐佢,話冇濾鏡夠曬真實,唔用美顏自然就系靚啦! -- 香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

 

視頻精選
更多新聞