【愈活愈年輕】41歲歐倩怡晒素顏泳照分享健康貼士

2021年08月24日11:40

41歲的歐倩怡(Cindy)近年已修畢營養學課程,現時已成為專業營養師,她不時都在網上分享健康飲食貼士,望能幫助一眾網友。日前Cindy晒出自己的素顏泳照,見她保養得宜,皮膚狀態亦十分好!她寫道:「好多人努力做運動,想練番少少成績 最近有啲朋友同我講練習後太攰,反而瞓唔到,或者瞓得差咗 可能同運動後嘅飲食有關喎  我都有努力游水,跑步,yoga, HIIT………但我有嘗試圖3小貼士去維持好的睡眠,從而有好的表現、情緒、記憶及維持好的免疫能力等。」

歐倩怡(Cindy)一直保持凍齡外表!與老公郭晉安,有一對寶貝仔女!

TVB官方微博:#流行經典50年# 歐倩怡久違了的聲音 獻唱王菲名曲《曖昧》

婚後淡出娛樂圈嘅幸福人妻 #歐倩怡# ,之前都同過安仔上節目合唱,被問到會唔會復出,Cindy仲話希望自己讀緊嘅營養學,將來唔排除會同唱歌雙線發展㗎!小編係聽住《問題天天都多》㗎,不過今次佢就為大家獻唱 #王菲#
-- TVB官方微博

From:微博/TVB官方微博

From:微博/郭晉安_安仔國際影迷會

 

視頻精選
更多新聞