【餅印一樣】梁諾妍囡囡出世100日:洪永城扮女仔

2022年03月30日07:00

洪永城與梁諾妍的囡囡Amber出世一百日,兩人分別在自己的社交平台貼出囡囡的相片,並寫下祝福。洪永城留言:「Happy amber 100 days 🎉🎉🎉祝你健健康康,好努力咁成長,爸爸希望好快可以帶你出去行街街,陪你喺草地上面玩跑跑,之後再帶你出去旅遊遊,帶你隻大眼睛一齊睇世界 🌏期待下一個100日1000日。」他又乘機賣口乖大讚老婆:「#呢段時間辛苦媽咪#點解你影相咁靚嘅」

Tony洪永城:Happy amber 100 days 🎉🎉🎉祝你健健康康,好努力咁成長,爸爸希望好快可以帶你出去行街街,陪你喺草地上面玩跑跑,之後再帶你出去旅遊遊,帶你隻大眼睛一齊睇世界 🌏期待下一個100日1000日。

#呢段時間辛苦媽咪
#點解媽咪#冒個泡# 影相咁靚嘅 ​
-- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

梁諾妍覺得囡囡樣子似足老公:「#洪永城扮女仔」,她又留言:「有個B仔100日啦🥳 今日簡簡單單地過💛 媽媽祝你日日都咁開心,恰爸爸唔好恰媽媽,同Molly家姐一齊開心健康地成長,媽媽愛你。」

微博香港娛樂:【【好熱鬧】#洪永城#公開全家床照 #陳煒#激讚:阿女對眼大過你好多】洪永城的囡囡去年十二月出世,現在快將三個月大,成為湊仔公的洪永城經常分享育兒生活。這天他上載「床照」,一家四口全部擠在床上,囡囡晨早流流已經急不及待要抱抱,愛犬也來湊熱鬧,而#梁諾妍#則督促洪永城做運動:「一朝早起身,張床好熱鬧,一個就喺要抱、一個就喺張床度上上落落,而最大件嗰個就係咁嘈醒我叫我做運動。」
梁諾妍留言大耍花槍:「要抱嗰個應該係講緊我。」陳煒則留言大讚BB眼大:「阿女對眼大過你好多。」
-- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

Tony洪永城:一朝早起身,張床好熱鬧

一個就喺要抱、一個就喺張床度上上落落,而最大件嗰個就係咁嘈醒我叫我做運動🤣🤣🤣🤣。 ​
-- Tony洪永城

From:微博/Tony洪永城

 

視頻精選
更多新聞