【金宵大廈2】李施嬅大爆用真蟲拍攝 陳山聰貼自己全裸劇照

2022年04月07日07:00

李施嬅在社交平台上載短片,分享拍攝《金宵大廈2》時的花絮,日前播出的一集中出現了蠕蟲,她大爆那些蟲不是道具,是活生生的蟲。片中工作人員手執一大堆正在蠕動的真蟲,神色自若,而李施嬅則驚叫「Oh my god」:「今次真係OMG,唔係因為畀後邊嗰個嚇親,而係畀啲蟲蟲嚇親,救命!」陳敏之也留言:「啲蟲好核突呀😂但係真係好好睇!晚晚都追」

 

李施嬅亦不忘大讚于洋和陳山聰十分專業:「于洋大哥真係好專業,每天花4小時化妝。感謝您的參與。🙏🏻同感謝陳山聰第一次裸露」。陳山聰也在自己的社交平台貼出全裸劇照,笑指自己是「為藝術而犧牲」,又留言:「唔好意思噚晚有冇俾個八月十五曬親呀?」

陳山聰:明天晚上來我cafe 請你們喝coffee ❤️‍🔥 約定你們9:30見👌🏿 @李施嬅selena
#金宵大廈2 #Maurice #Ella #奇幻愛情 #將來嘅事冇人知講嚟都冇意思 ​
-- 陳山聰

From:微博/陳山聰

From:微博/陳山聰

 

視頻精選
更多新聞