鍾嘉欣第三度懷孕:老公夢想成真

2022年04月12日03:00
鍾嘉欣拍片分享懷第三胎的心情。

【星島日報報道】

剛度過38歲生日的鍾嘉欣,在社交平台宣布喜訊懷第三胎「虎B」,一家四口將有新成員加入心情興奮。昨日嘉欣親自回覆星島娛樂:「多謝大家送畀我嘅生日祝賀,及對我家人嘅祝福,我哋現時好開心,我就好好咁安胎,Kelly(大女)、Jared(二仔)都好興奮,佢哋好期待做大姐姐、大哥哥,我老公亦都好開心!其實我哋一直有考慮會唔會為屋企加多個成員,好感恩,上天再賜一個Baby去我哋Family里面。希望大家都健健康康,好好保重,希望好快將來我可以再見到大家。」

另外,嘉欣拍片上載個人網站,分享懷第三胎心情既驚且喜,因為她又要懷胎十月,指生仔過程好辛苦。嘉欣透露懷孕第三周時病到臥牀不起,醫生叫她多休息,而她亦開始食中藥確保身體強壯。目前她正努力準備一個有三個小孩的家庭,Kelly及Jared好興奮,已經為孩子諗好一個名,而她老公一直想要三個孩子,可謂夢想成真。

視頻精選
更多新聞