【梅媽孫仔有回應】梅啟明自稱被迫遷 稱梅媽「畀人擺佈」

2022年04月29日07:00

梅啟明被指有第三者,又被媽媽梅覃美金登報脫離母子關係,之後發出數百字悔過書,聲稱會離開第三者,向母親、老婆及兒子道歉,承諾會改過。

From:微博/港劇辣評社From:微博/眼睛想旅遊21342232114456

From:微博/眼睛想旅遊21342232114456

From:微博/眼睛想旅遊21342232114456

From:微博/港劇辣評社

事件又有新進展,他突然向TVB《娛樂新聞台》聱稱被迫遷及報警求助:「媽媽打嚟話間屋要交返畀人,我就奇怪,佢話要搬去第二度,又唔知搬去邊......我問媽媽,佢話唔知啲嘢畀人搬去邊,叫我報警,咁我咪報警。佢都唔知搬去邊,即係畀人擺佈啦。」

梅啟明指梅媽不想搬,他為梅艷芳所留下的物品亦不翼而飛。梅媽孫仔亦有在場,他受訪時指梅媽得到適當照顧,又稱梅媽希望各散東西,他自己會找地方住,亦會幫梅媽找地方,至於出院後去向就由梅媽決定。

新浪娛樂:#梅艷芳哥哥寫悔過書##梅艷芳哥哥道歉# 據港媒,梅艷芳哥哥梅啟明26日晚向媒體發悔過書,公開向梅媽、太太和兒子道歉,稱自己已與泰籍情婦分手。梅啟明表示,自己已得到太太、兒子原諒,雖然未知會否得到母親原諒,但他覺得應該沒有問題。此前,梅媽登報與他脫離母子關係,妻子Joey則曝光其風流、貪錢等真面目。http://t.cn/A669TN46 -- 新浪娛樂

From:微博/新浪娛樂

From:微博/新浪娛樂

From:微博/新浪娛樂

 

視頻精選
更多新聞