【原來係單眼皮】39歲孫慧雪素顏頹樣似學生妹 自認化妝Look只為搵食

2022年05月31日07:00

39歲的孫慧雪雖然已為人母,但依然樣靚身材正,獲封凍齡女神。這天她貼出素顏口罩照,用公仔髮夾夾起瀏海露出額頭,穿T恤孭運動背囊,一身街坊打扮。她直認這個才是她的日常,社交平台化了妝的那個她只係為「搵食」:「我的日常:其實我平時同社交媒體見到嘅我係完全兩個人,我唔化妝、孭背囊、踢拖、頭髮蓬鬆,可能你喺街唔會認得我,但如果你認得,唔需要驚訝:嘩!爭咁遠嘅!化妝嗰個我只係搵食啫!唔化妝嗰個我係真實生活😌🤣🤣啱啱忙完一個早上,送完小朋友返學,而家去做運動啦」。

李佳芯、陳婉衡及大量網民不禁留言驚歎,指孫慧雪好有少女味,似中學生甚至小朋友。也有人驚訝發現她並不是雙眼皮,孫慧雪亦大方直認:「我係單眼皮嘅代表」。

微博香港娛樂:【【瞓身露半球】@孫慧雪Snow 大騷豐滿美胸:我今年40歲啦!】#孫慧雪#身材出眾,結婚生仔後亦不吝嗇美好身段,不時作性感打扮。保養得宜的她看起來仍然甚有少女味,完全不似快將40歲。
孫慧雪更擔任豐胸代言人,這天上載一輯超低胸晚裝照,瞓身露半球,大騷事業線。她自豪表示:「我今年40歲啦!」又大談胸部保養:「只要胸部保養做得好,除咗望落線條靚啲,年輕啲之外,最重要係保持胸部健康!」
-- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

視頻精選
更多新聞